Butikkstyling

Butikkstyling:

Ser du deg rundt i butikken og tenker… dette har vi gjort før.. hva skal vi tilby nå..hvordan få nye kunder inn.. hva kan gjøre oss forskjellige fra andre??

Hva må til for at vi kan øke omsetningen?

Noen ganger ser man seg tom for ideer og løsninger. Man faller ofte i de samme sporene,om butikk løsninger og vare sammensetninger.

Det er ikke lett å drive butikk når kokuransen er hard og netthandelen overtar store deler av butikk besøkene.

Hva må til for å trekke kunder inn?? Å være bevist på koseptet og sammtidig fornye seg kan være en utfordring sammtidig som butikk, varer og kanskje ansatte skal ordnes med.

Tiden strekker ikke alltid til. Kunden forventer fornyelse og forandring.

Interiør blader og sosiale nettverk forteller oss om en hvor viktig dette er. Alt er i kostant bevegelse. Hvis ingenting fungerer må man kanskje tenke helt nytt og snu om på koseptet.

Noen ganger kan det være greit å kalle inn ekstra hjelp for å ta i et skikkelig tak.

En kosultasjon kan holde i første omgang for kartlegge, gi dere nye ideer og sammensetninger,.En del butikker er også veldig sesongbetonte. Noen lever for jula og andre for sommeren.

Hva kan man gjøre for å drifte godt på gjennomsnittlig årsbasis?

Dette skal vi sammen finne ut av!

Vindusutsilling:

Vindusutstillingene i butkken/foretaget ditt er annsiktet ditt utad. Det er den beste gratis reklamen du har internt.

Lekre innbydende og spennende vindusutstillinger skal si noe om hvem du er, hva du tilbyr, koseptet ditt og hva du står for.

Det er trekkplastret ditt inn for videre salg.

Det kan være fra faste kunder til de som ved en tilfeldighet går/kjører forbi om det så er i en gågate eller på et senter.

Vindus utstillinger bør du skifte helst 1 gang pr måned, og aller minst følge sesong forandringene.

Da viser du at du følger med i tiden.

Det er det første blikkfanget den potensielle kunden din har sammens med butikkåpningen. og kan gjøre forskjellen på om kunden går inn og du får et salg.. Hvordan er dine utstillinger??

En konsultasjon vil kartlegge behovet ditt.